joi, 9 iulie 2009

Crin 1% ....


Presedintele PNL Crin Antonescu este lider in topul senatorilor chiulangii, liberalul fiind prezent doar la doua din cele 213 voturi finale date in plenul Senatului in prima sesiune legislativa.
Asta demonstreaza ultimul raport de monitorizare a activitatii alesilor, difuzat de Institutul pentru Politici Publice (IPP). Ghiciti ce reactie a putut avea "incriminatul" Crin...
"Este o tema, ca sa spun asa, de atac de campanie care a fost exploatata din gros. Ce efecte a avut sau va avea chestiunea asta o sa masurati, o sa masuram ....pe mine ma intereseaza mai putin! E adevarat ca nu am avut o prezenta ridicata la Senat. Cred ca exista conjuncturi pentru aceasta jumatate de an pe care le puteti intelege sau le cunoasteti mai bine...nu le reiau eu acum, ce ma surprinde din statistica IPP, dar fara sa o contest, este ca nu am cum sa fi participat la un singur vot ca au existat cel putin doua motiuni. Deci, nu cred ca asta este - cel putin pentru mine - nu este o problema de imagine si nu cred ca aici se joaca, ma rog, campania pentru prezidentiale. Daca altcineva crede asta, spor la treaba!"
No comment! Voi cum comentati?!

4 comentarii:

  1. Dar el a fost platit ca si cum ar fi cu prezenta la zi, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ eu....
    Evident ca da pentru ca saracu' munceste din greu in interesul tarii si al contribuabililor :-??

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta denota lipsa de respect pentru noi, "muritorii de rand", care le asiguram tuturor acestor lichele un trai imbelsugat, lipsit de grija zilei de maine, din munca noastra.Sa le fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  4. N-ati inteles voi bine: el este o persoana importanta in stat si a lipsit pentru ca urma cursurile de engleza ....hahahaha!
    Altfel, nu-l mustra deloc constiinta si e chiar prezent!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...