marți, 1 octombrie 2013

FADERE va da in judecata orice guvern, care va repatria in masa rromii

FADERE a trimis astazi, marti, 01.10.2013 o scrisoare deschisa catre Domnul Francois Hollande, Presedinte al Republicii Franceze,
Doamnei Rachida Dati, Ministru al Justitiei Franceze si Domnilor primari din Franta. In scrisoare se arata ingrijoararea FADERE cu privire la repatrierea in masa a rromilor din Franta.

   Conform declaratiilor mai multor politicieni francezi, autoritatile franceze doresc sa repatrieze in masa, rromii de nationalitate romana si bulgara.
 Este o masura populista si ineficienta, dar in acelasi timp si periculoasa pentru ca ea denigreaza poporul roman si in mod special romanii care lucreaza legal si se bucura de o buna imagine in Franta.
     Nu este cinstit ca pentru a colora o campanie electorala sa fie calcate in picioare drepturile omului.
In privinta infractiunilor nu exista responsabilitate comuna ci persoane vinovate. In sec XXI nu se mai admite judecarea grupurilor sau etniilor din cauza unor persoane. Justitia francesa ar trebui sa pedepseasca cu cea mai mare asprime a legii doar pe aceia care nu se integreaza si gasesc in infractiuni un mod de viata.
   In acelasi timp, FADERE descurajeaza creerea de tabere etnice pe teritoriul oricarui stat european, iar rromi trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca singura lor sansa pentru a locui intr-o tara europeana este sa-si caute o locuinta sa-si cumpere sau sa-si inchirieze o casa, dupa care sa-si caute un loc de munca.
    ,,Este inadmisibil ca din cauza comportamentului unora sa sufere toti romanii din diaspora si chiar imaginea Romaniei sa fie afectata.
Daca aceste repatrieri vor fi facute in grup si nejustificat, FADERE este dispusa sa dea in judecata statul francez sau admnistratiile locale franceze pentru incalcarea drepturilor omului si Constitutiei Europene.” A declarat Daniel Tecu Presedinte FADERE.

3 comentarii:

 1. Un lucru bun. Sa-i tina acolo, ca poarte or sa traiasca mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Se pare ca toti blogerii s-au mutat pe facebook
  Pacat

  RăspundețiȘtergere
 3. http://calea-crestina.blogspot.ro/2014/05/inundatii-de-ce.html

  RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...