miercuri, 24 aprilie 2013

Raiffeisen Bank continua seria abuzurilor!

De-a lungul anilor am avut de-a face cu diverse banci, unele mai rentabile, altele mai costisitoare, insa niciuna nu se compara cu sarlatanii de la Raiffeisen, careia ii voi face reclama proasta ori de cate ori voi avea ocazia, pentru ca oamenii merita sa stie ce se ascunde in spatele acestei institutii ce pretinde a fi serioasa si de incredere. Oare acesta banca Raiffeisen nu trebuie sa plateasca intr-un fel abuzurile pe care le inventeaza peste noapte? Dupa ce luni in sir am avut probleme cu o descoperire de card pe care am achitat-o cu intentia de a termina balciul cu ei, acum au tupeul sa inventeze o alta falsa problema. In fiecare zi exista un sms terorist prin care vine o amenintare: "va informam ca inregistrati restante la Raiffeisen Bank. Va asteptam sa achitati creditul cat mai curand. Multumim! Departamentul de Colectare, 0372213800". Si daca scrisoarea sosita la domiciliu te informeaza ca restanta este de 20 si ceva de RON cand suni la Colectare afli cu stupoare ca de fapt suma datorata este dubla. De unde fratilor? Lasand la o parte faptul ca au un sistem informatic in banci extrem de slab, spun asta deoarece daca aveti rate la aceasta banca si mergeti sa platiti rata la casierie si nu stiti exact cat va este rata, acolo nu va poate spune cat aveti de platit. Daca aveti un credit imobiliar la Raiffeisen probabil stiti problema comisionului anual: valoarea acestui comision vi-l poate spune cu exactitate oricine din sediile Raiffeisen doar cu cateva zile inainte de plata acelui comision anual. Explicatiile acestora a fost: "doar atunci apare in program", nici macar cu o luna inainte nu poate fi calculat? Prin urmare, nu recomand deloc serviciile acestei banci si sfatuiesc pe toata lumea sa evite cat poate contactul cu ea. Exista si banci “deschise” in Romania, la care nu exista administrari de cont sau de card sau comisioane de existenta a cardului. Este dreptul nostru sa fim informati, si suntem clientii lor ca sa stim pentru ce si cat platim. Ne-am saturat sa fim mintiti si furati pe fata de niste oameni care ne considera prosti. Concluzia este simpla: o banca cu renume in Europa, dar in Romania cu angajati romani, complet dezinteresati de calitatea serviciilor.

3 comentarii:

 1. 0372213800 este un Numar cu SUPRATAXA !!! Sunt niste escroci de doi bani ( vai de capul lor ) care incearca sa te faca sa suni la nr lor cu suprataxa. Nu sunati la acest numar. Vad ca-i sms-uiesc pe cei ce incarca numere prepay Orange pt ai speria cum ca au debite le Raiffeisen Bank. Sunt niste gainari care nu reusesc sa-i fraiereasca decat pe cei saraci cu duhul

  RăspundețiȘtergere
 2. sunt niste sarlatani, excroci. Feriti-va de aceasta banca.

  RăspundețiȘtergere
 3. Confirm, am inchis un conturile, cardul, am platit datoriile pentru descoperitul de cont (ce au zis ei, caci nu aveam nici un leu datorie). Dupa 6 luni, ma trezesc cu SMS de la ei ca am datorii, si ca trebuie sa merg la agentie sa lamuresc. Ma duc acolo, si aflu ca de fapt nu am inchis nici un cont, ba mai mult, functionara de la birou ma minte in fata si imi spune ca de la acel birou nu s-a inchis nici un cont de doi ani, poate l-am inchis la alta banca, si nu tin minte.
  Absolut incredibil, credeam ca doar ANAFul face asta (de la ei am primit dupa 7 ani instiintari de datorii inexistente, si tot noi trebuia sa dovedim ca este asa.
  Asta este, ne meritam soarta atat timp cat acceptam sa fim sclavii unui sistem bancar si fiscal constituit in adevarate lipitori, in haite de vampiri, hiene, sacali, nici nu stiu cum sa le categorisesc.
  Insa vai de soarta lor cand va veni ziua (si va veni), cand or sa fie dati afara de peste tot!

  RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...