luni, 10 septembrie 2012

Strategi de aur USL-ul nostru are: Bogdan Teodorescu si Sorin Rosca Stanescu

Vedem de o vreme incoace la televiziunea mogulului Dan Voiculescu un personaj care are un singur job: intoxicarea opiniei publice. Bogdan Teodorescu, caci despre el este vorba, apare aproape in fiecare seara si fiind nevorbit scoate niste elucubratii de te trec toti fiorii. Numai ca ar trebui ca acolo pe brutiera sa scrie : Bogdan Teodorescu, salariat USL. Se pare ca acesta e noua tactica la USL, adica aceea de a baga panica in oameni! Nu demult l-am auzit pe acest demagog, acest ideolog ilustru si propagandist sef de la USL cand dadea un nou semnal! Pe de alta parte nu puteam sa nu ne intrebam cum se inteleg oare cei doi strategi ai USL avand in vedere ca mesajele celor doi lideri ai USL sunt contradictorii: Teodorescu pe de o parte si Sorin Rosca Stanescu de cealalta parte! Probabil ca raspunsul il gasim chiar in declaratiile lansate in aceste zile de catre Victor Ponta si Crin Antonescu privind demersurile din ultima vreme ale lui Barosso.

Un comentariu:

  1. Pentru Bogdan Teodorescu, tot respectul! Dar pentru Sorin Rosca Stanescu...doar dispret! Un "sifonar", un santajist, un ipocrit, un criminal in gasca lui Voiculescu si sub protectia "penalilor" din USL!

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...