luni, 30 mai 2011

Crin deturnat de ziaristi


Intrebat la ultima conferinta de presa cum arată programul pe educaţie "marca PNL" si care sunt principalele teme si ce aduce nou acesta, Crin Antonescu a dat in balbaiala si i-a luat la rost pe ziaristi ca ii schimba calendarul. "Nu are nici un rost să discutăm, sigur că aduce ceva nou, sintetizează viziunea şi experienţa oamenilor pe care noi îi avem. Vă aduc aminte totuşi că în rândurile partidelor noastre există nişte somităţi, nu este vorba de nişte oameni capabili pur şi simplu, ci de nişte somităţi, nişte vârfuri ale intelectualităţii şi lumii universitare româneşti şi vom prezenta acest program în detaliile sale şi vom discuta atunci, nu are nici un rost să discutăm acum. De ce vreţi să ne schimbaţi calendarul? Discutăm atunci".
Refuzul lui Antonescu ne face sa ne gandim ca ori programul pe educatie al liberalilor exista dar nu se vede ori nu exista si atunci chiar nu se vede.

Un comentariu:

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...