vineri, 11 martie 2011

Adriana Saftoiu: PNL sa-l "judece" pe Voiculescu asa cum a facut cu Mona Musca


"As aminti atitudinea foarte transanta a domnului Antonescu din 2006 in cazul Monei Musca. Spunea atunci ca nu e nevoie de verdictul unei instante, ca este suficient un angajament si un nume conspirativ ca nume de cod, ca doamna Mona Musca sa plece din PNL. Spunea atunci domnul Crin Antonescu ca în PNL nu e loc si de tradatori si de tradati", a spus Adriana Saftoiu, cerand PNL o pozitionare transanta in cazul Voiculescu. Adriana Saftoiu este convinsa ca PNL va pierde electoral din asocierea cu Dan Voiculescu.

10 comentarii:

  1. Dl Antonescu tine angajati care consuma etnobotanice sau vin ametiti la partid dar sa se mai ocupe de cei de la PC.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca am inteles bine??? Sunt cel putin doi salariati la sediul central (cristina si marian) care consuma etnobotanice. Foarte tare. Oana Sima trebuie sa fie un manager exceptional daca lucreaza cu astfel de oameni!

    RăspundețiȘtergere
  3. Celor care arunca cu venin si cu minciuni pe aici le doresc tumori maligne, fisuri anale si blenoragie vesnica :) Va pupa tata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumunu Antonescu, a-ti gresit blogul. Nu aici o injurati pe Adriana Saftoiu ci la Antene.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca dl Antonescu, disperat, o injura pe dna Saftoiu, pe dl Patriciu, cum sa nu vorbeasca asa dl Dorel, evident membru PNL din sediul din Aviatorilor, as paria. "Cum e turcul si pistolul" !

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai lasati si dna Saftoiu ce mare sfanta! S/a facut brusc liberala cand i-a dat Basescu papucii!Ce repede uita oamenii! S-a gasit lupu moralist!

    RăspundețiȘtergere
  7. cine sunt cristina si marian?

    RăspundețiȘtergere
  8. tare asta. dar sexul in 2 nu se cheama sex in grup...
    :))

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...