joi, 5 august 2010

Băsescu a fost la ORL pentru că se zgâriase în ureche


Preşedintele Băsescu a explicat miercuri, la TVR, că a fost la un consult ORL dintr-un motiv banal, pentru că s-a zgâriat în ureche, după ce şi-a băgat "din greşeală" invers un beţişor de curăţat în ureche şi a ridiculizat interesul presei pentru subiectul consultului său la Spitalul Militar. "Ca să vedem cât de ridicoli putem fi, scuzaţi-mă că îmi permit pe postul public să vă spun motivul. Eu în fiecare dimineaţă înot. Un sfert de oră, o jumătate de oră, o oră, cât pot, cât îmi permite timpul. Ieri dimineaţă, din greşeală - ştiţi că sunt beţişoarele acelea cu vată pentru curaţat în urechi. După piscină, întotdeauna trebuie să te asiguri că nu mai ai apă în urechi. Vorbind la telefon după ce am ieşit, vorbeam cu unul dintre miniştri, n-am observat că am luat un beţişor şi mi l-am băgat în ureche invers, nu cu vata. M-am zgâriat, ceea ce putea genera o infecţie. M-am dus la spital şi mi-am pus un tampon cu rivanol în ureche. Asta este problema. Trebuia să ştie naţiunea? Era de importanţă?", a povestit preşedintele, indignat că presa a dat o prea mare importanţă vizitei sale la medic. Rodica Culcer, moderatorul emisiunii a comentat că naţiunea totuşi a aflat, Băsescu folosindu-se de prilej pentru a lansa un nou atac la adresa trusturilor de televizune. "Nu naţiunea, pentru că aici ziariştii au de prea multe ori pretenţia că vorbesc în numele naţiunii şi de fapt vorbesc, foarte mulţi dintre ei, în numele lui Nuş - a lui Vântu, ăsta, cu trustul Realitatea - în numele lui Felix, de la Antena 1. În numele lor vorbesc şi crează panică. Atunci când nu voi fi sănătos, îi vor informa pe români", a spus Băsescu.
"Având în vedere că vreo 80% în fiecare seară se roagă pentru sănătatea mea dintre jurnalişti, interesul e de înţeles. Lucrurile trebuie aşezate într-o zonă rezonabilă. Dacă vreodată va fi o situaţie dificilă cu sănătatea mea, vă asigur că instituţia prezidenţială va da un comunicat", a adăugat preşedintele.
Băsescu a completat că în acest moment este "sănătos tun", iar dacă va apărea o lege care să îl oblice să îşi facă publice analizele medicale o va respecta, însă s-a arătat convins că, şi dacă acestea vor arăta că e perfect sănătos, jurnaliştii tot "vor spune că sunt falsificate". "Eu ştiu că orice analize aş da, chiar dacă arată că sunt perfect sănătos, vor spune că sunt falsificate. Deci orice aş face, oricum nu e bine. (...) Spre liniştea dumneavoastră, măcar, sunt sănătos tun", a conchis Traian Băsescu.

4 comentarii:

  1. Fantastica stirea cu zgariatul lui Base! Acu' e pe prima pagina ca si cum Presedintele tarii e facut din otel si abia acum aflam ca nu e asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde a gasit calcanul asta betisoare cu vata doar la un capat? Ce idiot este, dar cand face dus dimineata nu se curata in capace, numai cand inoata? Si ce, nu era nimeni prin preajma care sa stea cu limba in urechile lui sa il curete? Sau limba era ....in alta parte? Cahhhhh!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha, deci si-a luat betisoare de la Dragonul Rosu, foarte tare, in farmacii nu exista asa ceva, uite ce exemplu demn de urmat, criza se simte mai putin daca ne ducem sa cumparam de la Dragon porcarii. Baseee, alea sunt betisoare de bagat in ....ochi nu de cotrobait in urechi. Ia incearca poate scapam de tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. ... si pentru prima oara de cind are contact cu apa, fie ea si cea de piscina, i-a intrat apa intr-o ureche.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...