joi, 29 iulie 2010

Bălăşescu l-a dat afară pe Cherecheş la comanda lui Stroe

Prezent la şedinţa PNL Maramureş secretarul general adjunct Mihail Bălăşescu a susţinut ideea subordonaţilor din teritoriu de a-l exclude din partid pe deputatul liberal Cătălin Cherecheş. Surse din PNL ne-au declarat că Radu Stroe l-a delegat pe Bălăşescu să rezolve problema de la Baia-Mare, acolo unde Stroe nu a reuşit să obţină mandatul de parlamentar fiind învins chiar de actualul său coleg de partid, Cătălin Cherecheş. Deputatul califică acest demers drept un abuz şi spune că acesta arată interesele politico-economice existente la nivel local şi judeţean. Cherecheş. PNL Maramureş i-a sancţionat pe consilierii locali liberali din Baia Mare pentru că au iniţiat schimbarea din funcţia de viceprimar a social-democratului Mircea Dolha şi înlocuirea acestuia cu liberalul Zamfir Ciceu. De asemenea, Cherecheş a fost îndepărtat de la conducerea interimară a PNL Baia Mare şi s-a cerut conducerii centrale excluderea acestuia din partid. Cherecheş a explicat decizia prin faptul că "probabil unele forţe din PNL se simţeau mult mai protejate dacă în zona administrativă a municipiului Baia Mare se aflau reprezentanţi ai PSD decât ai liberalilor". Deputatul, proaspăt intrat de câteva luni în PNL, a precizat că doreşte să candideze la şefia PNL Maramureş la alegerile din toamnă. În acest context, Cherecheş a susţinut că decizia organizaţiei are legătură şi cu această intenţie a sa, indicând şi implicarea secretarului general al PNL, Radu Stroe, în hotărâre. "Eu am venit în PNL după ce am plecat din PSD. Am câştigat un colegiu aici în Baia Mare, într-un fief liberal, am câştigat peste 50% din voturi, chiar dacă primarul de aici era liberal şi l-am bătut pe Radu Stroe. Nu ştiu dacă trebuie să-mi cer scuze acum pentru faptul că dânsul a înregistrat un scor umilitor aici, într-un fief liberal. Dar lucrurile ţin de diverse influenţe politico-economice şi de diverse relaţionări între reprezentanţi ai diverselor formaţiuni politice. Eu cred în leadership-ul domnului Crin Antonescu şi cred în raţiunea pe care o s-o aibă în decizie colegii mei de la nivel central. Eu n-o să fiu niciodată supusul unui grup de interese, sunt tânăr, o să-mi slujesc doar electoratul", a spus Cherecheş.
Cătălin Cherecheş s-a afiliat la PNL în urmă cu aproximativ două luni şi intenţionează să candideze la primăria Baia Mare.

10 comentarii:

  1. In ultimul sondaj, PNL-ul lui Crin tot la 21 % a ramas. Dragilor: Stroe, Andreea Lambru, Balasescu, Bradut si draguta ta de 22 de ani (cum care, vecina!), a-ti dat chix dragilor. Tot ce va preocupa pe voi este sa stati in spatele PSD, doar doar va arunca un oscior.

    RăspundețiȘtergere
  2. Excesul de vacante dauneaza grav sanatatii politice. Aceasta ar putea fi concluzia pe care PNL sa o traga din sondajul Insomar dat azi publicitatii, care atesta ca Victor Ponta l-a egalat, la capitolul incredere, pe seful PNL

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar cu viceprimarul PNL din Navodari ce-a avut dl Stroe???

    RăspundețiȘtergere
  4. Care-i şmenu cu Baia Mare?

    Există o înţelegere între Liviu Dragnea, secretarul general al PSD şi Radu Stroe, secretar general al PNL. Pe această înţelegere urma ca PNL să nu se atingă de viceprimarul PSD... chiar dacă liberalii aveau mai mulţi consilieri locali. Numai că organizaţia municipală a PNL Baia Mare a ignorat solicitările lui Radu Stroe şi au reuşit să îl schimbe pe social-democrat cu un coleg al nostru (adica liberal dle Stroe). Cum a aflat de mişcare, Dragnea l-a sunat pe Stroe. Ce a făcut Secretariatul General al PNL - a ordonat executarea celor care voiau viceprimar PNL la Baia Mare. Executia a fost magistral indeplinita de Balasescu!

    Cit avem in ultimul sondaj???

    RăspundețiȘtergere
  5. Cind pisica nu-i acasă șorecii joaca pe masa! Spuneți voi cine este pisica și cine este șobolanul care conduce Secretariatul general.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu viceprimarul de la Navodarii ???


    Pai a luat Andreea Lambru citiva arginti de la Jean Paul Tucan,iar acum e in stare sa il puna presedinte in locul lui Antonescu la PNL.

    Rezultatul vostru baietii ?.... 21%. adica tot cit aveam acum 2 ani in urma!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai sta în genunchi la Dragnea ca se visează Ministrul apărării! Pe cale de consecință, Andreea v-a fi șeful Marelui stat major iar Balasescu comandantul pazei Reședinței de ministru. Adică asigura discreția celor 2 porumbei, cum face și acum!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dati-l si voi pe Balasescu asta mai in dos. Nu vedeti ca din cauza lui ne-o luam tot partidul?

    RăspundețiȘtergere
  9. Aveti idee pe unde e Crinutu' plecat in vacanta?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...